Muchomůrky
Studený předkrm z vajíček, rajčat a pařížského salátu.
Studený vajíčkový předkrm. Doba přípravy 35 minut.
Ingredience
| Rozpis na 4 porce: | |
| 8 ks | vajec |
| 4 ks | rajčat |
| 4 ks | listů salátu |
| 300 g | pařížského salátu |
| majonéza na zdobení | |
| párátka |
Postup
1. Vejce uvaříme na tvrdo a po vychladnutí oloupeme
2. Omytá rajčata rozkrojíme na dvě stejné poloviny, dužinu vydlabeme
3. Na jednotlivé talíře položíme list hlávkového salátu a porci pařížanu
4. Uvařená vejce mírně zespodu seřízneme (aby nám dobře stála) a pomocí párátek připevníme kloboučky z rajčat
5. Houby usadíme vždy po dvou do kupiček pařížského salátu a jejich kloboučky ozdobíme tečkami majonézy.
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz
