Muchomůrky

Studený předkrm z vajíček, rajčat a pařížského salátu.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Studený vajíčkový předkrm. Doba přípravy 35 minut.

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
8 ks vajec
4 ks rajčat
4 ks listů salátu
300 g pařížského salátu
  majonéza na zdobení
  párátka

 

 

Postup

 

1. Vejce uvaříme na tvrdo a po vychladnutí oloupeme
2. Omytá rajčata rozkrojíme na dvě stejné poloviny, dužinu vydlabeme
3. Na jednotlivé talíře položíme list hlávkového salátu a porci pařížanu
4. Uvařená vejce mírně zespodu seřízneme (aby nám dobře stála) a pomocí párátek připevníme kloboučky z rajčat
5. Houby usadíme vždy po dvou do kupiček pařížského salátu a jejich kloboučky ozdobíme tečkami majonézy.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz