Muchomůrky

Studený předkrm z vajíček, rajčat a pařížského salátu.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Studený vajíčkový předkrm. Doba přípravy 35 minut.

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
8 ks vajec
4 ks rajčat
4 ks listů salátu
300 g pařížského salátu
  majonéza na zdobení
  párátka

 

 

Postup

 

1. Vejce uvaříme na tvrdo a po vychladnutí oloupeme
2. Omytá rajčata rozkrojíme na dvě stejné poloviny, dužinu vydlabeme
3. Na jednotlivé talíře položíme list hlávkového salátu a porci pařížanu
4. Uvařená vejce mírně zespodu seřízneme (aby nám dobře stála) a pomocí párátek připevníme kloboučky z rajčat
5. Houby usadíme vždy po dvou do kupiček pařížského salátu a jejich kloboučky ozdobíme tečkami majonézy.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení