Pečené ocásky

Ocásky z prasátek upravené k obírání, například k dobře vychlazenému pivu.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Ocásky na grilu. Doba přípravy 50 minut.

Ingredience

 

600 g vepřových ocásků
  celý kmín
  sůl
  voda na podlití

 

 

Postup

 

1. Vepřové ocásky dobře očistíme a několikrát propereme ve vlažné vodě
2. Vložíme je do pekáče, okmínujeme, osolíme, podlijeme trochou horké vody a dáme do předehřáté trouby na 190 °C péci
3. Během pečení občas přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme horkou vodou, neublíží jim ani zastříknutí trochou piva
4. Dozlatova upečené ocásky vyndáme a šťávu vydusíme na tuk
5. Pečené ocásky klademe na zahřáté talíře a přeléváme vypečeným sádlem.

Doporučení:
- Vychlazený výpek je velmi chutný jako pomazánka na chlebu obloženém čerstvou zeleninou.
- K ocáskům servírujeme čerstvý chléb, hořčici, křen a kyselé okurky.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení