Pusinky s karamelovým krémem

Sněhové pečivo plněné karamelovým krémom

 

Autor Tradičnirecepty.cz 

Doba přípravy déle než 60 minut

Ingredience

 

  • Bílek 4 ks
  • Cukr krupice 300 g
  • Máslo 250 g
  • Mléko kondenzované slazené, 1 plechovka

 

Postup

 

Bílky vyšleháme do tuha, pak za stálého šlehání přidáváme po částech cukr.

Hmotou naplníme cukrářský sáček s vroubkovaným nástavcem a tvarujeme na plech vyložený pečícím papírem pusinky.

Pusinky pečeme nebo spíše sušíme při 100 - 150°C asi 15 minut a poté ztlumíme troubu asi na 50°C a ještě asi 10 minut sušíme. Snížením teploty docílíme toho, že pusinky zůstanou bílé.

Krém:

Uzavřenou plechovku s mlékem vaříme ponořenou v hrnci s vodou 2-3 hod., pak necháme vychladnout. Obsah plechovky vyšleháme s máslem a pusinky po dvou spojujeme karamelovým krémem.

Další recepty najdete na Tradiční recepty.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení