Yorkshirský pudink

Příloha k rostbifu v Anglii.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 95 minut

Ingredience

 

120 g hladké mouky
6 dl mléka
2 ks vajec
  mletý pepř
  olej
  sůl

 

 

Postup

 

1. Do prosáté mouky vyšleháme vejce a po částech mléko, přidáme mletý pepř, sůl a necháme 1 hodinu stát
2. Pak těsto rozmícháme, nalijeme do čtvercové zapékací mísy na hodně horký olej a pečeme v horní části hodně vyhřáté trouby (220 °C), 25-30 minut
3. Pudink nakrájíme na čtverečky a ihned podáváme.

Doporučení:
V Anglii podávají tento pudink k rostbífu spolu s opečenými bramborami a s křenovou omáčkou.

Poznámka:
Recept na rostbíf viz: Rostbíf, Rostbíf II..

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení